שאלה | ווינדוס סרבר
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם כשאני מתקין תוכנה בווינדוס סרבר אז מספיק להתקין רק במחשב שעליו מותקן הווינדוס סרבר וזה עובד בכל השלוחות (ככה אני הבנתי כי הרי זה המטרה שלו)
או שצריך להתקין בכל מחשב בנפרד (ככה חבר טען לי וזה לא נשמע לי הגיוני)
אשמח מאוד לתשובה ממישהו שיודע ולא מסתבר כי הסתברות כתבתי לעיל
תודה רבה.
וסליחה מראש אם השאלה טיפשית -
-
@קובי אמר בשאלה | ווינדוס סרבר:
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם כשאני מתקין תוכנה בווינדוס סרבר אז מספיק להתקין רק במחשב שעליו מותקן הווינדוס סרבר וזה עובד בכל השלוחות (ככה אני הבנתי כי הרי זה המטרה שלו)
תודה רבה.
וסליחה מראש אם השאלה טיפשיתצריך בכל השלוחות
-
@איש-אחד-הלך אז מה הרווח שלי מהווינדוס סרבר אם כל המחשבים צריכים להיות חזקים לפי זה.
חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו מכיר דרך כן לעשות את זה. -
@איש-אחד-הלך אז מה הרווח שלי מהווינדוס סרבר אם כל המחשבים צריכים להיות חזקים לפי זה.
חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו מכיר דרך כן לעשות את זה.נראה לי שלא הבנת מה המטרה של וינדוס סרבר…
-
@איש-אחד-הלך אמר בשאלה | ווינדוס סרבר:
חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו מכיר דרך כן לעשות את זה.נראה לי שלא הבנת מה המטרה של וינדוס סרבר…
אז אולי כבודו יוכל להסביר מלמעלה מה המטרה?
תודה -
@דודי-א אמר בשאלה | ווינדוס סרבר:
אז אולי כבודו יוכל להסביר מלמעלה מה המטרה?
תודהרגע רגע
אולי בעצם לא הכל כמו מה שאני רואה/ יודע
https://he.wikipedia.org/w/index.php?title=Windows_Server
https://www.google.com/search?q=וינדוס+סרבר -
@איש-אחד-הלך מה שאני מכיר זה פשוט שיש משתמשים אחידים לכל המחשבים ואפשרות לגשת לקבצים משותפים
-
@איש-אחד-הלך מה שאני מכיר זה פשוט שיש משתמשים אחידים לכל המחשבים ואפשרות לגשת לקבצים משותפים
נכון ושגם כל התוכנות נמצאים על מחשב אחד
אבל מישהו שמשתמש בזה (לא בטוח שהוא יודע ברמה
מקצועית) אמר שצריך על כולם -
@דודי-א אמר בשאלה | ווינדוס סרבר:
נכון ושגם כל התוכנות נמצאים על מחשב אחד
אבל מישהו שמשתמש בזה (לא בטוח שהוא יודע ברמה
מקצועית) אמר שצריך על כולםוהתוכנות על כל מחשב בנפרד.
||אם אתה מתכוון למה שענו לך שם, דע לך שמי שענה שם ציטט אותי.|| -
@איש-אחד-הלך תודה רבה
רציתי לשאול האם מישהו יודע על משהו אחר שאני יוכל להתקין עליו תוכנה וזה יהיה בכל המחשבים שמחוברים לסרבר בלי להתקין על כל מחשב בנפרד
(או אולי טרמינל אבל אני לא בטוח )
אשמח לעזרה -
@איש-אחד-הלך תודה רבה
רציתי לשאול האם מישהו יודע על משהו אחר שאני יוכל להתקין עליו תוכנה וזה יהיה בכל המחשבים שמחוברים לסרבר בלי להתקין על כל מחשב בנפרד
(או אולי טרמינל אבל אני לא בטוח )
אשמח לעזרהאני לא יודע
זה לא אומר שאין -
תודה רבה.
וסליחה מראש אם השאלה טיפשיתאתה משתמש בסרבר כבסיס שעליו מחוברים כולם ע"י שולחן עבודה מרוחק?
אם כן רק בסרבר -
@אליהו מה זאת אומרת שולחן עבודה מרוחק אני יודע שלסרבר מתחברים ע’‘י תחום בהגדרות וכו’