עזרה - קוד css
-
שלום לכולם!
אני צריך קוד css עבור html שעושה פעולה שנותנת לגולש להקליד מה שהוא רוצה בתוך תיבה כלשהיא.
אני רוצה שהקוד ישלוט על הצבע של המסגרת, על הגודל של הפונט על הפונט עצמו על הכותרת שמעל התיבה, על הרקע של התיבה, בקיצור על הכל.
זה הקוד:<div class="weight weight-200"> <hgroup><h5><a href="/weight/200-ultralight/">אולטרה־לייט</a></h5></hgroup> <div class="contenteditable" contenteditable="true" spellcheck="false" style="font-family:afek, 'Source Sans Pro', ploni, sans-serif; font-size:7.696em; line-height:1.044em; height:1.566em; font-weight:200; font-style:normal;">אבגדהוזחטיכךלמםנןסעפףצץקרשת 1234567890 $#%+=*;?!,₪(){}[]—–-־</div> </div>
תודה רבה!
-
@יוני אמר בעזרה - קוד css:
שלום לכולם!
אני צריך קוד css עבור html שעושה פעולה שנותנת לגולש להקליד מה שהוא רוצה בתוך תיבה כלשהיא.
אני רוצה שהקוד ישלוט על הצבע של המסגרת, על הגודל של הפונט על הפונט עצמו על הכותרת שמעל התיבה, על הרקע של התיבה, בקיצור על הכל.
זה הקוד:<div class="weight weight-200"> <hgroup><h5><a href="/weight/200-ultralight/">אולטרה־לייט</a></h5></hgroup> <div class="contenteditable" contenteditable="true" spellcheck="false" style="font-family:afek, 'Source Sans Pro', ploni, sans-serif; font-size:7.696em; line-height:1.044em; height:1.566em; font-weight:200; font-style:normal;">אבגדהוזחטיכךלמםנןסעפףצץקרשת 1234567890 $#%+=*;?!,₪(){}[]—–-־</div> </div>
תודה רבה!
זה שאלה ?
או עזרה לציבור? -
זה שאלה ?
או עזרה לציבור?שאלה.
כתבתי “אני צריך קוד css עבור html…” -
זה שאלה ?
או עזרה לציבור?שאלה.
כתבתי “אני צריך קוד css עבור html…”אבל אתה כותב אחרי זה זה הקוד…
חשבתי שזה קוד מוכן כבר -
@צבי אמר בעזרה - קוד css:
זה שאלה ?
או עזרה לציבור?שאלה.
חשבתי שזה קוד מוכן כברזה הHTML
לא הCSS -
@אליהו אמר בעזרה - קוד css:
@צבי אמר בעזרה - קוד css:
זה שאלה ?
או עזרה לציבור?שאלה.
חשבתי שזה קוד מוכן כברזה הHTML
לא הCSSיש CSS מוטמע בתוך הHTML.
@יוני אני בכיף יעזור לך רק שלא הבנתי מה אתה מחפש…
-
יש לי את הhtml הנ"ל, אני רוצה קוד css, שישנה את הפונט של הטקסט, את המשקל, צבע, גודל.
גם את הרקע /של כל הhtml, וגם את המסגרת.
תודה. -
יש לי את הhtml הנ"ל, אני רוצה קוד css, שישנה את הפונט של הטקסט, את המשקל, צבע, גודל.
גם את הרקע /של כל הhtml, וגם את המסגרת.
תודה.בקיצור אתה רוצה לדעת את כל הcss על רגל אחת…
ממליץ לך ללמוד בצורה מסודרת. לפחות את הרמה הבסיסית. זה לא כזה מסובך…
(אגב, גודל הפונט כן מוגדר שם)