דחווף! פיתוח תוכנת פרוג לחיפוש פונטים לא חוקיים.
-
אולי יש מתכנת שהתנדב - לפתח את התוכנה הזו - תוכנה לזיהוי פונטים לא חוקיים במחשב, הבעיה המרכזית היא שאין תיבת חיפוש - טקסט חופשי, אלא רק לפי יוצרים, וכאמור זה ישן מאד, כך שאין שם מלא יוצרים שיש היום, אני למשל תקוע מלא אם פונטים לא חוקיים ואין לי דרך נורמלית להסיר אותם,
[אפשר לפתח :
שיהיה חיפוש טקסט חופשי - למציאת כל הפונטים.
לעדכן את רשימת היוצרים - לחיפוש לפי יוצרים.
אולי זיהוי לפי טקסט -כלומר שיזינו טקסט והתוכנה תזהה איזה פונט זה.
יש עוד מלא שאפשר לפתח רק כאמור בנתיים צריך מישהו שיטפל בבעיה המרכזית.]נ.ב. יש פה מצווה ענקית לחסוך מלא “גזל” מאנשים…, כי סתם ככה אין לאנשים כוח להסיר אחד אחד.
-
@0000 אמר בדחווף! פיתוח תוכנת פרוג לחיפוש פונטים לא חוקיים.:
כי סתם ככה אין לאנשים כוח להסיר אחד אחד.
גם אם יש כוח זה לא בא בחשבון! הרי הרבה פונטים אתה כבר לא יודע אם הם מקוריים/חינמיים/מסחריים/פרוצים/קנויים ועוד…
בהצלחה!
-
@שלמה123 ב ד י ו ק בגלל זה צריך את התוכנה התוכנה מסדרת את הפונטים לפי יצורים וכך אתה תדע איזה פונטים מותר לך להשתמש ואיזה לא!
-
@שלמה123 יש לי 5000 לא חוקיים שאני כבר קרוב לשנה רוצה למחוק אותם ואין לי דרך נורמלית!
יש לי גם כמה חוקיים… -
@liy אמר בדחווף! פיתוח תוכנת פרוג לחיפוש פונטים לא חוקיים.:
5000 לא חוקיים
@liy אמר בדחווף! פיתוח תוכנת פרוג לחיפוש פונטים לא חוקיים.:
יש לי גם כמה חוקיים…
לי ממש אין בכמות הזו, אבל לדוגמא אני נוהג לעלות איזה מגזין לרשת, ולפעמים פשוט אין לי מושג באיזה להשתמש ובאיזה לא… ואז פשוט אני משתמש בפונטים הבסיסים של מיקרוסופט… -
-
@מישהו12 אמר בדחווף! פיתוח תוכנת פרוג לחיפוש פונטים לא חוקיים.:
@שלמה123 אמר בדחווף! פיתוח תוכנת פרוג לחיפוש פונטים לא חוקיים.:
איזה מגזין לרשת,
איזזה?
🤫
נ.ב.
איזה? ..
-
@0000 זכור לי שמי שהביא את התוכנה הזו בפרוג היה אליהו פריד שהוא בעלים של חברת פונטייפ צריך לבדוק בפרוג מי הביא את התוכנה אולי גם לשאול אותו ישירות
עריכה: מצאתי https://www.prog.co.il/threads/מחיקת-פונטים-לא-חוקיים.21545/#post-25049
ניתן ליצור איתו קשר בפרוג אני משער שגם באתר של פונטייפ יוכלו לענות http://www.fontype.co.il/יצירת-קשר/ -
@קינג-קומפיוטר פרסמתי שם שיביאו לי את המיל של אליהו פריד וכך אני ידבר איתו.
-
-
@קינג-קומפיוטר בפרוג