• הרשמה
    • התחברות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    אנא שמרו על הסדר בדפי מדריכים והגיבו רק בעזרה הדדית.

כיצד ליצור שומר מסך בתוך קובץ סיס ועוד

מדריכים
    1
    1
    61
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגיבו כנושא
    התחברו בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יוסי הגאון
      יוסי הגאון נערך לאחרונה על ידי יוסי הגאון

הקדמה:
      באמצעות שלושת הקבצים שנמצאו בשומרי מסך z: \ system , השייכים לשומר המסך טים: האחד הוא קובץ .ini - בו ניתן להגדיר את משך המסך, את מהירות השינוי, מתמונה אחת לאחרת (כידוע קובצי ה- GIF המונפשים מורכבים ממספר תמונות) וזמן ההפעלה לתצוגה;
      השני הוא קובץ mbm, שבו ברגע שנדחקתי עם תוכנית MbmWhizard,
      אני שוכן בתמונות המרכיבות gif שגודלן גודל בגודל התצוגה 6630 (176 * 208);
      לקובץ האחרון יש סיומת .sc - ולמען האמת אני לא יודע איך לפתוח אותו או בשביל מה הוא מיועד.
      לאחר שיצרת את תיקיית שומרי המסך e: \ system \ והעתקת את הקבצים שהשתנו, שומרי המסך עובדים בצורה מושלמת

אני מתאר איך עשיתי את זה … בעקבות קצה כפפת הגוף. הסבר:
      בפועל, זה באמצעות תוסף כדי להשתמש ברצף של תמונות BMP כשומר מסך.
      התוסף קיים ב- rom ומורכב משלושה קבצים בתיקיה z: \ system \ screensavers.
      יש קובץ INI, MBM ו- SC.
      רצף ה- BMP שישמש כשומר מסך נאסף בקובץ ה- MBM היחיד שיצירתו היא העבודה האמיתית שיש לעשות כדי שיהיה לך שומר מסך מותאם אישית משלך.
      קודם כל אנו זקוקים ל- GIF מונפש, זה אותו אנו רוצים להגדיר כשומר מסך;
      בשלב זה אנו זקוקים לתוכנית המוציאה את המסגרות השונות מה- gif ושומרת אותן בנפרד כ- BMP (השתמשתי ב- acdsee).
      זכור שגודל המסגרות האלה חייב להיות 208x176 פיקסלים (הגודל המלא של הפצת 6630);
      אם ה- gif ההתחלתי צריך להיות קטן יותר, אז אתה צריך להתחמש בסבלנות ולערוך את המסגרות הבודדות כדי להכניס אותן לתמונות בעלות מידות כאלה.
      לאחר שהשגנו את המסגרות השונות בגודל 208x176 פיקסלים, ונפרדנו ברצף הנכון (למשל 1.bmp 2.bmp וכו ') עלינו להשתמש בתכנית: mbmwhizard. -לתוכנית זו יש ממשק גרפי שמאפשר לנו לפתוח קובץ MBM) Map Multiple Bit Map) ולחלץ את כל ה- bmps, או להפך, ליצור קובץ שמתחיל מה- bmp.
      הגרסה של mbmwhizard שהצלחתי למצוא לא אפשרה לי לשמור ישירות את רצף ה- bmp ב- mbm בודד, מכיוון שהיצירה של האחרונה לא הצליחה ואז היה בגודל הקובץ 0.
      יחד עם mbmwhizard ישנו exe קובץ שמתחיל בהנחיית dos, bmconv.exe המאפשר לך ליצור את קובץ mbm … cmq mbmwhizard שאנחנו צריכים.

ב). שמנו את כל המסגרות בתיקיה אחת והתחלנו את mbmwhizard:
      משמאל למסך התוכנית (בחירת קבצים) אנו בוחרים את כל המסגרות שהוכנו בעבר,
      בתחתית מהתפריט הנפתח הקטן לצד “הוסף שנבחר כ-” לחץ על הלחצן,
      בחר באפשרות \ c16 ואז לחץ על הכפתור שהוזכר לעיל.
      שימו לב שרצף התמונות שיופיע בחלק המרכזי (Files in Archive) הוא הנכון כי אם הוא לא היה כזה ה- gif היה spu ** anata :
      ד. בשלב זה נסו לבצע שמירה שכן, אם יתמזל מזלכם הוא ייצור את קובץ ה- mbm ישירות … זה לא עבד עבורי;)… אם זה לא עובד בשבילך, פתח למעלה את תפריט הכלים ולחץ על “ייצא רשימה לשימוש עם Bmconv”, ושמור את הקובץ עם סיומת txt.
      קובץ זה שיצרת הוא קובץ הוראות עבור bmconv שיפשט את חייך, מכיוון שהוא מכיל את רשימת הקבצים שלך וכיצד יש לאחסן אותם ב- mbm יחיד.
      לאחר יצירת קובץ ה- txt, מקם אותו באותה תיקייה בה הנחת את מסגרות ה- bmp הבודדות.
      אתר גם את קובץ bmconv.exe באותה תיקייה. בשלב זה פתח את בקשת dos ועבור לתיקיה בה נמצאים bmp, bmconv.exe ו- txt;
      בשלב זה הקלד את הדברים הבאים: Bmconv filename.txt, כאשר שם הקובץ פירושו קובץ ה- txt שנוצר באמצעות mbmwhizard.
      בסוף התהליך הוא אמור להופיע (אני מקווה !!) ההודעה “הצלחה”. בשלב זה באותה תיקיה אתה אמור למצוא קובץ mbm לדעתי tempfile.mbm.
      הכי נעשה !!! מ- Nokiotto, עם מנהל קבצים (השתמשתי ב- fexplorer), שלחו את הקבצים בשומרי מסך z: \ system \ באמצעות bt, או השתמשו בקבצים שסופקו בפוסט למעלה על ידי bodyglove : פ. שנה את שם קובץ ה- mbm שיצרת ל- BmpAnimScrPlugin.mbm. קח את הקובץ BmpAnimScrPlugin.ini ופתח אותו באמצעות פנקס רשימות על ידי שינוי השדות להלן:

שם = (הזן את שם שומר המסך שלך … ללא רווחים)

mbmfile = e: \ system \ screensavers \ BmpAnimScrPlugin.mbm (שנה מ- z: ל- e 🙂

זמן ריצה = (בשומר המסך שלי שמתי 500000000 שצריך להיות שווה בערך 10 דקות, וזה הזמן שומר המסך נשאר פעיל לפני שעברתי לתאריך ולשעה … למעשה לא הבנתי מה זה מילי, כמו שאני אל תחשוב שהם יכולים להיות אלפיות השנייה … אם מישהו יודע תודיע להם :(… cmq אתה יכול להגדיל את הערך הזה על ידי ביצוע פרופורציה פשוטה … 500000000: 10min = x: מספר הדקות שאתה רוצה ב))

השעיית זמן = -1 (השארתי את זה ככה … אני לא יודע בדיוק מה זה אומר אם מישהו אולי ידע ;))

תזמון = (זהו זמן התצוגה של כל תמונה בודדת תמיד במיליס, כדי להאיץ או להאט את ה- gif … השארתי 400000)

נורות = (זמן בשניות שהאור נשאר כאשר שומר המסך מופעל)

השארתי את קובץ ה- sc בדיוק כפי שהוא, אולי זה אפילו לא יהיה צורך … אני לא יודע …

ברגע שיש לך את 3 הקבצים (BmpAnimScrPlugin.mbm ,BmpAnimScrPlugin.ini BmpAnimScrPlugin.sc) כל שעליך לעשות הוא ליצור תיקיה e: \ system \ שומרי מסך ולהעתיק אותם פנימה, שומר המסך שלך יהיה זמין בתפריט העריכה של ערכת הנושא המותקנת 😉

אני אנסה לראות אם mbmwhizard הוא בחינם, במקרה כזה אני אפרסם את זה כאן, אבל בכל מקרה זה צריך להיות … אני אודיע לך.

חבר’ה, זהו, עבודה טובה !!!

כמו תמיד, לרשותך : יוסי הגאון!

כיצד לעשות זאת בנוקיה 6600

כדי לעשות זאת גם ב- 6600 פשוט צור תיקיית שומרי מסך ב- C-SYSTEM (אני ממליץ על ה- final אחרת זה לא עובד) העתק את שלושת הקבצים שהוזכרו בנושא לעיל לתוכו, תוך טיפול בלבד

כדי לשנות (אם יש צורך) את הקובץ עם סיומת * ini

פתיחתו במחשב תראו אותו כמסמך טקסט כזה:

[מידע]

; שם התוסף

שם = (שם שומר המסך להתקנה)

; שם קובץ מפת סיביות (ב- ROM יש צורך בנתיב מלא)

; mbmfile = e: \ system \ screensavers \ BmpAnimScrPlugin.mbm

; זמן ריצה במיליס

זמן ריצה = 60000000

; השעיית הזמן במיליס (מקסימום 6147483647, -1 ללא הגבלת זמן)

השעיה = 0

; הזמן בין תמונות למיליונים

תזמון = 900000

; הגיע הזמן להדליק אורות בשניות

אורות = 0

כדי שזה יעבוד על 6600 חובה שבשורה האחרונה האורות הם = 0 אחרת מהאפליקציה הסגורה.

על מה שמעידים הערכים האחרים, אני מחזיר אותך לנושא שדיברתי עליו קודם.

לאחר הכנסת שלושת הקבצים לתיקיית שומרי המסך c-system, עבור אל ערכות נושא, בצע שינויים בתמה שבשימוש ובחר את זה שהתקנת כרגע כשומר המסך. אתחל מחדש את התא וזה נגמר …

צריכת הסוללה ממה שיכולתי לראות אפסית כמעט …

תודה לכל מי שעבד על זה מדריך זה ואילך …

ps: תוכלו למצוא מסכים מוכנים רבים ב- * sis

אל תתקין אותם כמו זה אבל פתח אותם ראשונה עם אי-מעשה ובדוק את אורות הערך המפורסמים = 0 אחרת זה נותן לך שגיאה !!!
      בהצלחה

לינוקס בחינם- אם הזמן שלך לא שווה כלום.
      ווינדוס בכסף - אם הזמן שלך שווה ובגדול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • הועבר מ יוסי-הגאון ע"י  מישהו12 מישהו12 
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון